

Клітковина з ядер кедрового горіха ОСК4
Клітковина з ядер кедрового горіха
Рекомендується вживати для швидкого відновлення організму після перенесених важких хвороб, у разі гастритів із підвищеною кислотністю, нервових розладів, нормалізації рівня цукру в крові у разі цукрового діабету. Клітковина кедра має бути в раціоні малюків, вагітних жінок і годувальниць.
Вживання в їжу кедрового горіха дає змогу компенсувати «білковий голод» тим, хто перейшов на вегетаріанське харчування. Рослинний білок кедрового горіха ідеально збалансований і за складом близький до білків тканини людини та засвоюється організмом на 99%. Ще одним чинником, що визначає високу поживну цінність кедрового горіха, є те, що кедровий горіх містить практично всі незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти, вітаміни, мінеральні елементи.
Як природний харчовий продукт кедровий горіх не має протипоказань до вживання як у харчових, так і в лікувально-профілактичних цілях. Особливо корисний кедровий горіх у разі імунодефіцитних станів, алергічних захворювань, атеросклерозу, ішемічної хвороби серця, захворювань шлунково-кишкового тракту, зокрема виразкової та жовчокам'яної хвороби.
Спосіб застосування: 1 ст. л. 2 р. В день за 20 мин. До їди.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Elit Phito |
- Ціна: 90 ₴