Насіння маку ОСК1
Семена мака
Мак — одна з найдавніших рослин, які коли-небудь використовувалися людьми. Маком лікують кашель, кровохаркання, хвороби нирок і сечового міхура. Мак із медом — найефективніше та нешкідливе снодійне. Відвар маку з успіхом використовують для поліпшення перетравлення їжі. У давнину страви з маку вживалися тільки як обрядові страви.
Сьогодні насіння додають у пироги, у кутю на Холоди і Різдво, під час приготування овочів, у кондитерських справах. Сьогодні кажуть: «Хоче їмо мак — кістки не болять». Він рекордсмен щодо вмісту кальцію, а це профілактика остеопорозу.
Зернишки містять калій, кальцій, залізо, магній, а також вітаміни A, C, D і E. Наполовину вони складаються з олії, на п'яту частину з білків і вуглеводів.
Їх використовують під час виготовлення різних медикаментозних препаратів:
протибольових;
протикашльових;
снодійних.
Унаслідок цього вдається:
зменшити пітливість;
впорається з дизентерією та діареєю;
знизити запалення сечового міхура.
Рослина корисна для здоров'я і поєднується практично з будь-якими продуктами, добре засвоюється в натуральному вигляді та після приготування. Насіння можна вживати в писання цілком або розтирати в кашку, воно довго зберігається й зберігає корисні властивості.
Рекомендується вживати як відвар, ціле насіння або перетерті.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Elit Phito |
Форма випуску | Розсипний |
Основні | |
Вага | 200 |
- Ціна: 90 ₴