Шрот Мука кунжуту Elit Phito, 100 г М024
еліксиром безсмертя. Це й не дивно, адже насіння
кунжуту вирізняється високою харчовою цінністю й
широким спектром лікувально-профілактичного впливу.
Коктейль здоров'я
Кунжутне борошно — це неоціненне джерело
амінокислот (Гістидина, аргініна, триптофану тощо),
полі- та мононенасичених кислот, вітамінів (Е, Т,
групи B), макро- та мікроелементів (кальцію, цинку,
магнію, натрію, калію тощо) , антиоксидантів і
фітостеролів.
Очищення та захист
За вмістом кальцію кунжутне борошно — лідер серед усіх рослинних продуктів, тому воно сприяє зміцненню
кісткової тканини, є ефективним для профілактики атеросклерозу, цукрового діабету, сечокам'яної хвороби та
захворювань передміхурової
залози.
Пектини та клітковина, які входять до складу кунжутного борошна, нормалізують баланс корисної кишкової
мікрофлори, активізують перистальтику шлунково-кишкового тракту та сприяють очищенню організму від шлаків
і токсинів.
У кулінарії
- борошно кунжутне можна використовувати як панірування для котлет і відбивних, як загусник
різних соусів і підлив, а також додавати до випічки.
- Ціна: 40 ₴