Продавець Інтернет-магазин "Овчина" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1376 відгуків
Інтернет-магазин "Овчина"
+380 (97) 005-49-19
+380 (99) 163-27-84
Шрот волоського горіха Elit Phito, 100 г M023, фото 2

Шрот волоського горіха Elit Phito, 100 г M023

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Інформація для замовлення
Борошно волоського горіха — їжа, стала ліками
Волоські горіхи — це не тільки улюблені ласощі дітей і дорослих, а й корисний продукт, підтримує фізичне та емоційне здоров'я людини. Здавна грецькими горішками лікували туберкульоз, хвороби серця та печінки, розлади травлення шлунка. Але, на жаль, волоські горіхи треба вживати обережно.Наприклад, вони не рекомендовані тим, хто страждає на хвороби шлунково-кишкового тракту, адже з одного боку горіхи нормалізують кислотність і обмін речовин, але з іншого — подрібнені часточки горіхів можуть приліпитися до стінок кишківника та викликати певні ускладнення. На допомогу прийде борошно з ядер волоських горіхів. Цей продукт не має протипоказань! З одного боку, борошно волоських горіхів має всі корисні властивості горішків, а з іншого — завдяки подрібненню Не завадить шлунка.

 

Лецитинових диво

70% горіхового борошна становить лецитин — один із найцінніших для організму людини речовин. Лецитин необхідний для оновлення пошкоджених клітин, також він транспортує поживні речовини та вітамінів у клітини. Печінка людини на 50% складається з лецитину, відповідно, ця речовина є необхідною для оновлення ушкодженої печінки. Крім того, лецитин утворює 1/3 захисних тканин спинного та головного мозку. Також лецитин нормалізує діяльність нервової системи. Брак цієї речовини так само може стати причиною недоумства, хвороби Паркінсона, розсіяного склерозу та інших нервових захворювань.

Клітковина очищає кишківник

Ще одна важлива складник речовина борошна волоського горіха — клітковина. Про те, що клітковина дуже корисна, всі, але мало хто насправді розуміє, у чому полягає її користь. Клітковина — це харчові волокна, які не можуть перетравити шлунок.Переміщаючись на кишківнику, клітковина збирає весь «мусор», що накопичилося на його стінках. Унаслідок цього поліпшується перистальтика кишківника, а організм позбавляється шкідливого холестерину. Якщо в середньому час повного оброблення їжі становить 100 годин, то їжа, що містить багато клітковини, здатна скоротити цей час до 25 годин, істотно прискорюючи обмін речовин! Борошно волоського горіха, що високий вміст клітковини, допоможе позбутися атеросклерозу, закрепу та стане гарним засобом профілактики раку товстої кишки. До того ж організм очищається від шлаків, відповідно поліпшується стан шкіри та волосся, знижується вага.

Для дорослих і маленьких

Не варто забувати про мікроелементи та вітаміни, містить борошно волоського горіха: вітаміни А, В, С, Е та Р, а також мікроелементи натрій, калій, залізо, йод, фосфор, магній і кальцій. Завдяки потужному складу борошна волоського горіха вважається чудовим відновлювальним засобом для тих, хто переніс операції та важкі хвороби, вона буде корисною хворобливим дітям і людям старшого віку, її рекомендують вживати вагітним жінкам і мамам, які годують. Вміст вітаміну C в грецькому горіху вп'ятеро вищий, ніж у червоній смородині!

Магній, що міститься в борошні волоського горіха, розширює судини, тому горіхове борошно є прекрасним засобом для зниження артеріального тиску.

Вміст йоду в горіховому борошні дає змогу використовувати його для боротьби з хворобами щитоподібної залози.

Залізо допоможе впоратися з розумовими та фізичними навантаженнями. Борошно волоського горіха швидко позбавить втоми, зміцнить м'язи. Її рекомендують вживати людям, які живуть у забруднених або радіоактивних небезпечних районах, адже вона може захистити організм від радіації.

У кулінарії

Як і будь-яке інше горіхове борошно, борошно волоських горіхів найкраще додавати до випічки.Горіхове борошно змішують із пшеничним борошном у пропорції 1: 8. Випічка з додаванням горіхового борошна має чудовий аромат і довго не черствіє. Крім того, борошно волоського горіха прекрасно доповнює страви з м'яса, овочів або круп. Її рекомендують використовувати як приправу до готових соусів, салатів та других страв. Вона доповнить смак каші, надавши їй нового аромату. І не забувайте, що цей смачний продукт позбавить вас захворювань і допоможе почуватися здоровою людиною.

  • З лікувальною і профілактичною метою приймають по 1 чайній ложці борошна двічі на день за 20 хвилин до їди.
  • Ціна: 40 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner